Behandlere

Skovlunde Fysioterapi

Amalie Sølvsten

Fysioterapeut

Uddannelse og kurser:

Jeg har en bred erfaring inden for fysioterapi og har arbejdet med alle aldersgrupper, både i kommunalt og privat regi.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig set og hørt dér, hvor du er. Jeg ønsker, at du får forståelse for, hvorfor du har ondt eller gener i kroppen. Dette gælder uanset hvilken problematik, du kommer med, og om du kommer til individuel behandling eller til træning på hold.

Behandlingsforløbet tilrettelægges i samarbejde med dig, ud fra min faglige viden og det, du ønsker og formår.

Mit mål er at hjælpe dig til færre smerter og mere overskud i det daglige. Dette gør jeg ved at vejlede og motivere dig til at tage ansvar for din krop, så den kan klare de udfordringer, du ønsker at udsætte den for i hverdagen.

Jeg har en stor interesse inden for graviditet og efterfødselsforløbet. Jeg behandler kvinder, der har et ønske om at fremme deres fertilitet, døjer med gener under graviditeten og i forløbet efter fødslen.

Jeg varetager individuel behandling af skader/problematikker i bevægeapparatet og underviser i følgende hold på klinikken:

  • GLA:D® Hofte/knæ
  • GLA:D® Ryg
  • Ryghold
  • Træning for gravide
  • Efterfødselstræning
  • FysioPilates

Jeg bor selv i Skovlunde med min familie. Jeg åbnede Skovlunde Fysioterapi i maj 2019 for at give et lokalt tilbud om fysioterapi for hele familien. Jeg synes, de lyse og store lokaler giver en god ramme om dette.

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe netop dig og håber, at du vil føle dig i gode hænder i klinikken! 

Catharina Lindgreen

Fysioterapeut

Uddannelse og kurser:

Jeg brænder for at gøre en forskel for den enkelte. Derfor er mit mål som fysioterapeut at kunne hjælpe den enkelte til færre smerter og mere overskud i hverdagen – men også at kunne give den enkelte en forståelse for, hvorfor den enkelte har ondt eller gener i kroppen.

Derudover er det vigtigt for mig at skabe en god og tillidsfuld kontakt til den enkelte, samt at forstå den enkelte, for derved at kunne motivere til en positiv udvikling og et godt behandlingsforløb. Jeg lægger nemlig stor vægt på relationen og et godt samarbejde, så den enkelte får indflydelse på sit eget forløb. I mødet er jeg nærværende, omsorgsfuld og respektfuld, og jeg ønsker, at den enkelte føler sig set og hørt.

Jeg varetager individuel behandling af skader/problematikker i bevægeapparatet og underviser i følgende hold på klinikken:

  • Udendørs holdtræning
  • Seniorhold
  • Træn dig sund