Efterfødselshold

Skovlunde Fysioterapi

Efterfødselshold i Skovlunde

Få styr på din krop efter fødslen

Kom i form efter fødslen med Skovlunde Fysioterapis efterfødselshold – samtidig med, at du hygger dig med andre mødre og er sammen med dit barn.

Efterfødselstræning er for dig, der ønsker at få styr på din krop efter den belastning, den har været udsat for, både gennem graviditet og fødsel.

Der lægges i træningen særligt vægt på bækkenbundstræning, samt træning af styrke og stabilitet omkring ryg, mave og bækken. Der er desuden fokus på øvelser for ømme skuldre og nakke, samt at genvinde smidighed, styrke og udholdenhed i kroppen generelt.

Der er god plads til din baby, som også inddrages i træningen.

Det er muligt at tilmelde sig individuelt eller booke et forløb sammen med mødregruppen, hvor I kan booke en fast tid, der passer til jeres gruppe.

Holdtræningsforløbet varer 8 uger.

Der er direkte nedgang til træningssalen i kælderen udefra, så kommer du med barnevogn, kan den sættes lige foran kældertrappen. 

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Skovlunde Fysioterapi, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre yderligere om vores behandlinger og holdtræninger. Klinikken kan kontaktes på telefon 2349 2740 for tidsbestilling, eller du kan booke tid online.