Fysiopilates

Skovlunde Fysioterapi

FysioPilates det bedste fra Pilates

Etablerer den neuromuskulære kontrol

Kort fortalt er FysioPilates det bedste fra Pilates – bearbejdet og anvendt fysioterapeutisk.

Formålet med FysioPilates kan være at (gen)etablere den neuromuskulære kontrol med henblik på at forebygge, mindske eller fjerne smerter og funktionsforstyrrelser. Du lærer hensigtsmæssige bevægemønstre i forhold til belastning af kroppens led, muskler og andre strukturer. Træningsformen kan hjælpe dig med at mindske uhensigtsmæssige spændinger samt fysisk og psykisk stress.

Træningen foregår på en træningsmåtte med langsomme, glidende og kontrollerede bevægelser. Vi går i dybden med detaljer og kvalitet i øvelserne.
Vi arbejder med kropsbevidsthed, holdning, smidighed og styrke – særligt i din krops kernemuskulatur, de dybe mave- og rygmuskler samt bækkenbundsmuskulaturen, som ligger til grund for vores kropsholdning.

Du vil opleve varierende træningsøvelser, der også inddrager muskulatur omkring skuldre, arme og ben.

Vi anbefaler FysioPilates til en række forskellige problematikker så som lænderygsmerter, piskesmæld, bækkensmerter, skulder- og nakkesmerter, kroniske smerter, før- og efterfødsel.

FysioPilates er for alle og sværhedsgraden tilpasses den enkelte således, at træningen skaber udfordring for alle uanset træningstilstand og diagnose.

Du vil komme til at mærke muskler, du ikke anede du havde! Selvom træningen foregår på hold, har vi stort fokus på individuelle hensyn.

Kunne du tænke dig at forbedre:

  • Holdning
  • Kropsbevidsthed
  • Smidighed
  • Styrke
  • Åndedræt

-så er FysioPilates holdet for dig!

Du kan læse mere om FysioPilates her.

Pris: 135 kr. pr. gang

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til holdtræningen, hvis der er indikation for fysioterapi.

Max antal deltagere på holdet: 6 personer

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Skovlunde Fysioterapi, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre yderligere om vores behandlinger og holdtræninger. Klinikken kan kontaktes på telefon 2349 2740 for tidsbestilling, eller du kan booke tid online.