GLA:D® Hofte/knæ

Skovlunde Fysioterapi

GLA:D® Hofte/knæ i Skovlunde

Til dig med artrose (slidgigt) i hofte og/eller knæ

Har du artrose (slidgigt) i hofte og/eller knæ, så er dette uddannelses- og træningsforløb lige noget for dig. GLA:D® forløbet er bygget op omkring en videnskabelig, veldokumenteret træningsmetode til reduktion af gener ved  slidgigt i hofte og knæ.

Forløbet består af:

  • Første konsultation, hvor du undersøges, og der fastsættes mål for forløbet samt registrering i GLA:D® database.
  • Træningsintroduktion, hvor vi gennemgår alle øvelserne og finder et passende niveau til dig.
  • 16 gange superviseret træning over 8 uger.
  • 2 gange patientuddannelse om artrosens kendetegn og symptomer, risikofaktorer, smertehåndtering, træning, fysisk aktivitet og behandlingsmuligheder.
  • Opfølgning, hvor vi tester, hvor meget du har forbedret dig og drøfter din videre plan.
  • Systematisk registrering af resultaterne, til gavn for fortsat forskning på området.

Målet med GLA:D® hofte/knæ er, gennem specifik træning og tilegnet viden, at reducere smerte samt at forbedre patientens fysiske funktion for derved at lette dagligdagen, øge livskvaliteten samt undgå eller udsætte operation.

Læs mere på www.glaid.dk

Både GLA:D® Hofte/knæ og GLA:D® Ryg er udviklet af forskere og behandlere på Syddansk Universitet. Der bliver taget udgangspunkt i den nyeste forskning og fulgt de nationale kliniske retningslinjer på området.

Vigtigt: Hvis du booker tid online til 1. konsultation mhp. at deltage i et GLAD®-forløb, skal tiden bookes hos Amalie Sølvsten. Amalie er certificeret GLAD®-instruktør og hun tager sig af alle GLAD® holdene i klinikken.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Skovlunde Fysioterapi, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre yderligere om vores behandlinger og holdtræninger. Klinikken kan kontaktes på telefon 2349 2740 for tidsbestilling, eller du kan booke tid online.