Træning for gravide

Skovlunde Fysioterapi

Gravidtræning i Skovlunde

Bliv fit før fødsel med træning for gravide

Fysisk aktivitet under graviditeten er gavnligt for både mor og barn. Ifølge Sundhedsstyrelsen viser undersøgelse også, at fysisk aktive gravide har færre komplikationer under fødslen end mindre aktive kvinder.

Det anbefales, at gravide er fysisk aktive mindst 30 minutter om dagen, hvis graviditeten forløber ukompliceret.

Du vil gennem graviditeten få en øget belastning på din bækkenbund, ryg og krop i det hele taget. Gennem træning er det muligt at forebygge eller mindske graviditetsgener som bækkensmerter og hævede ben.

Vores træningshold for gravide er til for at hjælpe dig igennem graviditeten og give dig en så god graviditet som overhovedet muligt, med hjælp til at tackle den ændring, der sker undervejs. På den måde sørger du for at holde dig mobil og i form, selvom din krop ændrer sig undervejs.

Det er træning for gravide, der ønsker at træne skånsomt, effektivt og målrettet, under samtidig hensynstagen til individuelle behov. Derudover tilpasses træningen selvfølgelig efter, hvor langt den enkelte kvinde er i graviditeten, og der tages højde for de forandringer, der sker under graviditeten, som f.eks. vægtøgning, ændret kropsholdning og øget belastning på bækkenbunden.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Skovlunde Fysioterapi, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre yderligere om vores behandlinger og holdtræninger. Klinikken kan kontaktes på telefon 2349 2740 for tidsbestilling, eller du kan booke tid online.